Besökare

fredag 3 maj 2013

Mysfredag

Varit på stan med lillen idag. Behövde köpa en jacka åt honom så vi tog en heldag där :)

Vi började med en lunch. Medtagna plättar med aprikos- och päronpuré till lillen och en Ceasarsallad till mig. Det var riktigt gott, tror faktiskt att jag bara ätit McDonald's Ceasarsallad ute förut :P

Efter lite titt i affärer gick vi till Stadsparken. Har faktiskt aldrig varit i någon lekpark med Leon tidigare och han fick för första gången prova på att gunga. Kändes nog lite konstigt först men sen verkade han tycka om det :)

Lite vindruvor och kex till mellis. Nej, hade inga finare vindruvor hemma ^^

På bussen till Gränby där vi mötte upp Eddie blev man väldigt trött efter en lång dag med massvis av intryck!

Slängde ihop en väldigt snabb och enkel middag när vi kom hem. Två skivor rostad formfranska med färskost, parmaskinka, mozzarella och coctailtomater. Det var gott men saknade lite färsk basilika att ha på. Leon fick kyckling med sötpotatis och smör kryddat med vitlök och färskriven ingefära :)

Efter maten blev det lite bus...

..innan mamma och Nikki stack ut på en pw/joggingtur på 5 km. 3 plankor på det och man ser ut som en svettig gris. Inte snyggt men oj, vilken skön känsla ;)

Dagens inköp. Två toppar till mig. Hann inte titta ordentligt så tog två i samma modell. Kul med lite gul vår-/sommarfärg till min annars så mörka garderob :) Utbudet på killjackor var väldigt dåligt men hittade iallafall denna :) Fick bli en mössa också då den han har är för stor och åker ner över ögonen hela tiden. Fanns barnjackor för 899 kr. Helt sinnessjukt!! =/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar