Besökare

torsdag 7 mars 2013

Underbara vårsol

Skönt att vakna till ännu en morgon med sol :) Efter en god frukost blev det lite lek och bus innan vi begav oss ut på en promenad. Hade tänkt ta en långis till Vattholma men Leon tyckte inte alls att det var någon bra idé så det var bara att vända.

Nu sover han iallafall och jag hoppas att han gör det ett tag, igår sov han alldeles för lite vilket märktes på hans humör. Det enda som dög var famnen, så fort man satte ner honom blev han ledsen och gick man en meter ifrån honom kröp han efter och började klättra på benen och när man tittade ner log han stort samtidigt som han drog en i byxbenet, då kan man ju inte annat än att plocka upp honom. Börjar kännas i ryggen =/

Provade lite hemmagjord gröt idag igen men det ville herrn inte äta. Inte heller mosat äpple var något som lockade. Smörgås med smör och leverpastej som man fick plocka med själv var däremot en riktig höjdare :) 

En av de få gånger han leker med SINA saker ;)

Så glad över att jag har er mina fina! <3

Tycker det är fint med snö men nu är jag himla glad över att asfalten börjar titta fram. Mycket lättare att ta sig fram och det känns som vår. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar