Besökare

tisdag 5 mars 2013

8 månader

Idag har vår underbara lilla prins hunnit bli hela 8 månader! Undrar om man någonsin slutar ställa sig frågan "Vart tar tiden vägen?" Känns som det var igår han låg alldeles tyst och stilla på soffan. Idag är det ju helt andra bullar här hemma! ;P

Leon kan sätta sig upp själv och sitter utan stöd utan problem, ibland vinglar det till lite men han hinner alltid "rädda" sig själv. Det pratas och skrattas för fullt om dagarna och att utforska skåp och lådor är det bästa som finns. Speciellt såna man egentligen inte får vara i.

Leksakerna är ingen höjdare när man kan hitta på annat. Han har ett eget litet skåp i köket med matlådor, bunkar och slevar som brukar fungera som sysselsättning en liten stund innan han tröttnar och ger sig på de mindre barnvänliga sakerna istället. Han kryper ibland men lägger sig alltid ner till slut och krälar fram istället, det går mycket fortare och då går det verkligen undan! :D

Han ställer sig upp med hjälp av möbler och idag hittade han en uppochnervänd hink här hemma som han tog stöd emot och började skjuta framför sig medan han tog massa små steg. Kanske man ska införskaffa en lära-gå-vagn? :)

BVC har vi varit till idag och han väger 9100 g och är 73 cm lång. Han ligger lite under kurvan han följt men sköterskan tyckte inte vi skulle oroa oss eftersom han är så pigg och glad och fin. Hon tyckte vi matchade varandra så snyggt idag och såg så fina ut tillsammans och att vi skulle passa på omslaget till en mammatidning, haha. Hon är alltid så snäll och trevlig tycker jag :)

Maten går det fortfarande segt med. Det började gå bättre men nu kniper han igen munnen och totalvägrar, jag tror det är tänderna som är orsaken till det. Håller tummarna för att det släpper snart igen!

Jag är så glad över att ha världens underbaraste son. Jag ÄLSKAR dig Leon! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar