Besökare

onsdag 26 december 2012

Leons första julafton

Årets julafton spenderades i Stockholm hos mamma, Anders och småttingarna. Där var även Malin, Petra med familj, mormor och morfar och Anders pappa och syster så vi var ett gäng! 17 personer närmare bestämt. Och så Nikki förstås.

Mamma var snäll och hade förberett med både skötbädd och egen säng åt Leon :)

Mamma och Anders spenderade hela morgonen och förmiddagen i köket. Jag hjälpte till så fort jag hade möjlighet. 

Är man många får man dela på sig lite, barnen fick ett eget litet bord :)

 Leon somnade precis när all mat var färdig så vi kunde sitta ner och äta i lugn och ro allihopa. Duktiga pojke!

Är sjukt stolt över Nikki som var så snäll och duktig trots att det var så mycket liv och rörelse. Hon fick sitta i rummet bredvid vardagsrummet där vi var hela tiden. Satte för en torkställning så hon kunde se oss hela tiden. Trodde hon skulle hålla på flamsa men hon höll sig lugn. Jultallriken hon fick slukade hon på några sekunder och när hon ledsnade på sång och höga röster la hon sig under sängen, haha.

Dagens höjdpunkt för barnen. Stackars morfar som missade tomten då han åkte iväg för att köpa tidningen ;)

Leon underade först vad det var för tjock, skäggig gubbe som pratade med honom men sen var det något annat som fångade hans uppmärksamhet.

Mina älsklingar!

Känna, klämma och framförallt smaka på paketen måste man ju göra! Jag och Eddie hade bara köpt två julklappar åt Leon men mamsen hade köpt en hel del. Sen fick han ju av massa andra släktingar. Slänger upp bilder på det han fått imorgon.

 Vi hade en riktigt härlig jul med mysig julstämning, trevligt sällskap och supergod mat. Tack till min fina mamma och Anders som ordnat så fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar