Besökare

måndag 31 december 2012

Det här med att somna själv..

..i sin säng verkar vara omöjligt för vår lille älskling. Enda gången han kan somna själv är i bilen eller i vagnen. Han har aldrig gjort det i sin säng utan han somnar alltid vid bröstet eller i selen.

Jag har egentligen inget emot att ligga och mysa tillsammans tills han somnar, även om det ibland skulle vara skönt att bara kunna lägga ner honom, men det största problemet är att få över honom till hans säng när han väl somnat. Han vaknar med ett ryck och blir ledsen så fort man lägger ner honom i spjälsängen. Tar jag upp honom blir han nöjd och somnar om. Det är ytterst sällan det går att lägga ner honom så han sover oftast mellan oss. Det är ju mysigt att ha honom där men det skulle även vara skönt att få mysa lite med hans pappa. Nu måste vi ju ligga på varsin sida om lillprinsen.

Har funderat på att testa pumpa ut mjölk eller ge välling i flaska i hans säng så kanske han somnar där? Han vaknar ju alltid och vill ha mat mellan 24-3 någongång också och ger man välling kanske han håller sig mätt och sover längre? Så svårt att veta vad man ska göra. Vad tror ni, har ni några tips och knep?

Jaja, tur han är världens sötaste annars hade jag tyckt att det börjat bli lite drygt nu ;) Mamma älskar dig Leon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar