Besökare

onsdag 20 februari 2013

Veckan hittills

Har varit dålig på att skriva känner jag så kör en liten snabb uppdatering :)

I måndags var jag och Leon på öppna förskolan, de har börjat med det varannan vecka härute hos oss istället för bara en gång i månaden som det var förut vilket ju är toppen. Skönt att slippa ta sig enda till Vattholma på morgonen för att träffa andra bebisar :)

I tisdags var vi hos barnspecialisten efter att ha blivit remitterade dit av en läkare på BVC. Ni som följt mig vet ju att jag varit orolig för lillens blåmärken. Vi fick prata med en jättebra och trevlig doktor som ställde massa frågor och undersökte Leon. Han frågade om vi var oroliga för att det skulle vara något allvarligt och Eddie som varit lugn kring detta svarade nej och jag som oroat mig sa som det var. Han tyckte allt verkade normalt och kände inte att vi behövde ta några blodprover baserat på det han fått berättat och själv sett. Han frågade vad jag oroat mig mest för och jag sa leukemi eftersom det var det första som kom upp då jag googlade "blåmärken bebis" tidigare. Han berättade lite om det och sa att om det kunde få mig lugn så fick vi göra ett blodprov om vi ville vilket jag såklart tackade ja till :) Fick svar samma dag och det såg bra ut. Dock måste vi dit igen om en vecka, inget allvarligt men det kan se lite annorlunda ut om man haft en infektion i kroppen och Leon har ju precis varit förkyld.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Varit ute på en blåsig promenad men annars varit hemma och busat och skrattat. Byggt massa torn, vält torn, byggt torn, vält torn osv ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar