Besökare

fredag 28 juni 2013

Den senaste tiden

Jahapp, då har man varit dålig på att skriva igen ^^ Var väl en vecka sedan sist. Vi har varit ute på en del under denna tid så jag tänkte köra en liten uppdatering :)

Midsommarhelgen var helt oplanerad och det var inte förrän på midsommaraftonsmorgonen vi bestämde oss för kika på majstångsresningen borta vid kyrkan.

Mys och bus i gräset medan resten av byn dansade små grodorna kring midsommarstången.

Efter powernap och lunch för lillen så tog vi bilen bort till Vattholma för att kika på deras midsommarfirande. Var en hel del folk och de hade både öltält, en scen och chokladhjul mm.

Gratis Piggelin till barnen, Leons första glass! Var lite spännande men kallt! :)

I söndags var det gräs- och häckklippning som gällde för mannen i huset så jag och lillen åkte bort till Gränby för att kika på djuren på 4H-gården. Det är ju inte jättemycket de har och det blir nog roligare när han är äldre men mysigt hade vi :) Mest spännande var det nog när tuppen gal, ni ser lillens blick på fotot ^^

Efter besöket på 4H och middag i magen blev det lite utomhusbus med pappa :)

I tisdags morse fick Eddie för sig att han ville åka till Furuvik så det var bara att packa kylväskan och hoppa in i bilen ;P

Glasspaus innan...

..flodfärd...

..där vi såg både lamor...

..och flamingos! :)

Såhär tyckte Leon om den stora bläckfisken i slutet av åkturen ^^

På vägen hem stannade vi till på Dragon Gate där vi hittade en tavla och käkade lite middag. Stora, roliga ytor för lillen i restaurangen :)

Igår tog vi bilen och hämtade upp Malin inne i stan och åkte bort till Leos Lekland. Har varit där en gång tidigare med Emelie, Emma och Robin. Minns inte hur gammal Leon var då men jag bar runt/satt med honom medan Eddie sprang runt med de andra. 

Nu när han var lite äldre verkade han tycka att det var superkul och det fanns faktiskt mer han kunde göra än vad jag tänkt innan vi kom dit och...

..det var inte bara han som har roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar